Pratite nas na Facebook-u

4. stu 2011.

Istina o Europskoj Uniji - prijevod na hrvatski

Istina o Europskoj Uniji - prijevod na hrvatski

U doba opće indoktrinacije i jednostrane propagande u Hrvatskoj jasno je da nema rasprave o ulasku u Europsku uniju. Svi političari i mediji složni su po pitanju ulaska u EU te zavaravaju građane da će u suprotnom ostati na Balkanu. Dakako da je to nuđenje lažnog izbora, jer upravo EU naziva ovu regiju Zapadnim Balkanom i želi je integrirati.
Stoga svako suprotno mišljenje, kritika, reakcija, propitkivanje osuđeno je na cenzuru ili pripisivanje nekoj vrsti “nazadnjaštva”.
Pred Vama je jedan kritički dokumentarac koji nam prikazuje drugu stranu EU. Na početku vidimo paralelu sa SSSR-om: Europskom unijom upravlja tisuće eurokrata, želi se stvoriti jedan entitet “Europljane”, uništiti ideja “nacionalne države” i suvereniteta, stvoriti federaciju europskih zemalja sa zakonskim karakterom. U nastavku je prikazan prosvjed unutar Europskog parlamenta zbog odbijanja provođenja referenduma o Lisabonskom sporazumu (preinačeni Ustav EU) u zemljama članicama. Irska je jedina zemlja u kojoj je proveden referendum i isprva je odbila Lisabonski ugovor, no nakon masovne jednostrane propagande on je prošao. Na kraju je prikazano postupno napredovanje europskog projekta: od Europske zajednice za ugljen i čelik, Europske ekonomske zajednice, Europske zajednice za atomsku energiju, Europske zajednice do Europske Unije kakvu danas poznajemo. Spominje se i upletenost Bilderberg grupe na čijim je sastancima vjerojatno i nastala prije 50 godina, te film završava sumnjom kako je projekt EU dio NWO (Novog svjetskog poretka).



1 komentar:

  1. niti jedan moj poznanik,prijatelj ili s kin god sam stupio u razgovor na tu temu, nije glasovao za ulazak Hrvatske u EU!ZAR JA POZNAJEM SAMO ONE KOJI SU PROTIV?

    OdgovoriIzbriši