Pratite nas na Facebook-u

19. velj 2011.

Kako pobijediti dosadu

Dosada zna uzeti toliki zamah da postaje opasna po zdravlje. Dosada može dovesti dovesti do toga da si ljudi unište život tražeći zabavu u drogama, alkoholu, kockanju. Neki postaju ovisni o hrani. Što možemo učiniti da ne upadnemo u zamku dosade?

10 dobrih stvari koje možete učiniti za bolji dan

Evo nekih stvari za koje vam treba otprilike nekoliko minuta ili sekundi da ih napravite. Ako ih zaboravite, mogli bi vam pokvariti više od samo jednog dana u životu. Mislite na sebe i druge i napravite sljedeće.

18. velj 2011.

Kako se motivirati da ispunite ciljeve koje želite

Lako je napraviti popise i maštati o promjenama, ali kada treba početi s radom na samome sebi motivacija je ono čega nikada nema dovoljno

17. velj 2011.

Pobjedite depresiju na prirodan način bez lijekova

Ukoliko ste umorni, razdražljivi ili tužni zbog problema na poslu, partnera ili prijatelja ili nekih drugih svakodnevnih životnih stvari, situacija je jasna. Patite od depresije i stresa.

16. velj 2011.

Motivacija za vježbanje

Odlučili ste poraditi na svome tijelu ili se vratiti u formu. Dug je put pred vama. Kako uopće početi? Kako skupiti dovoljno motivacije i održati je? Možete imati na raspolaganju najbolje uvjete za vježbanje, no ako nemate motivaciju sve je to uzalud… jer ne može netko drugi vježbati umjesto vas.

15. velj 2011.

Znanost nam nudi put do sreće

Pretresajući 50 istraživanja koja su ispitivala što to ljude čini sretnima, a što nesretnima, stručnjaci su zaključili da postoji barem pet univerzalnih strategija koje djeluju pozitivno na svakoga.

14. velj 2011.

Poboljšajte koncentraciju

Svima koji imaju problema s kvalitetnim obavljanjem istog zadatka tijekom dužeg vremenskog perioda jer ih koncentracija ne služi najbolje, američki znanstvenici nude jednostavno rješenje.

Dobar dan kreće od jutra

Jutarnju energiju vam može dati vježbanje, a ako nemate energije za nju, barem se protegnite da pokrenete mišiće i ne zaboravite čašu vode

13. velj 2011.

Život bez briga

O čemu razmišljate upravo sada? Koliko zapravo različitih misli prolazi kroz vašu glavu?
Nešto o čemu se brinete?
Možda vas neki od jučerašnjih događanja proganja? Neko razočarenje?
Imali ste prošli tjedan svađu s partnerom ili prijateljem i još uvijek se ne možete osloboditi osjećaja krivnje? Ili planirate malu slatku osvetu?