Pratite nas na Facebook-u

28. pro 2011.

Najbolji profesor na svijetu

Profesor hrvatskog jezika Ante Kovač svojom je točkom 'rasturio' ravnateljicu koja je netom prerezala vrpcu na suludom projektu u školskom dvorištu. U roku od tjedan dana postao je kraljčina, legenda, pukovnik, car, majstor, bog profesor, genijalac...



HRT je napravio nezaboravan prilog o svečanom otvaranju okretišta autobusa u školskom dvorištu Osnovne škole "Dr. F. Tuđman" u Korenici zahvaljujući mladom profesoru hrvatskog jezika Anti Kovaču.

Naime, prilog govori o načinu na koji je lokalna samouprava, unatoč problemima s vodom, poplavama i smećem, na sulud način potrošila 70.000 kuna na komad asfalta u dvorištu škole – samo da djeci ulaz u školu bude bliže nego dosad. Pritom su još i posjekli dva stabla i uklonili tri klupe.

V.d. ravnateljice škole Vesna Vidović ponosno je prerezala vrpcu uz pomoć učenice i fino objasnila kamerama da djeca ne mogu završiti pod kotačima autobusa samo zato što vozilo prolazi kroz dvorište krcato djecom, nego da ih se iskrcava direktno pred vrata.

Pred kamere je zatim stao profesor hrvatskog jezika Ante Kovač i, kako navodi korisnik YouTubea u pojašnjenju videa, "rasturio ravnateljicu". Toliko je to dobro učinio da su ga u komentarima na YouTube nakitili sljedećim titulama: kraljčina, legenda, pukovnik, car, majstor, bog profesor, genijalac...

(Izvor: net.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar